Alternativ Text

Benvinguts al centre Mortimer de Lleida

Amb més de 20 anys d'experiència en l'ensenyament d'anglès com a llengua estrangera, Mortimer English Club aterra a Lleida per oferir tant a adults com a nens l’oportunitat d'aprendre anglès amb un mètode revolucionari i innovador.

Mortimer English Club us dóna la benvinguda al seu primer centre a la província de Lleida. Ens caracteritzem per ser un centre deslocalitzat, ens desplaçem al teu municipi per realitzar les classes! Evitem desplaçaments i apropem un nou i exitós sistema d’aprenentatge a tot el públic interessat!!

L'aprenentatge de l'idioma es fa de la mateixa manera que ho vam fer amb la nostra llengua materna, sense pressions i fomentant l'ús de l' idioma d'una manera lúdica i divertida.
Posem una atenció especial al desenvolupament de la capacitat dels nostres alumnes per comunicar-se. Per això l'entendre i el parlar és fonamental, amb Mortimer aprendràs a parlar anglès!

És possible aprendre anglès d'una manera divertida, Mortimer English Club ho fa possible. Desenes de milers d'estudiants en són la prova.

Perquè Mortimer... is Fun English.

¿Per què Mortimer English Club Lleida?

 • Més de 20 anys dedicats a l' ensenyança d'anglès com a llengua estrangera.
 • Milers d'estudiants de totes les edats i nivells han après anglès amb nosaltres.
 • Un sòlid projecte docent amb objectius clars i programes especialment dissenyats per l'aprenentatge de l'anglès.
 • Materials propis dissenyats pel nostre mètode, llibres d'activitats, audio CD's i milers de jocs, a més a més de material gràfic.
 • Programes especialment dissenyats per cada edat i necessitat. Amb els més petits el mètode evoluciona amb la maduració del nen, amb els adults treballem per nivells.
 • Ensenyança focalitzada en la COMUNICACIÓ.
 • Professors entrenats i certificats per Mortimer.
 • Grups reduïts (de 4 a 8 alumnes)

MORTIMER ENGLISH CLUB LLEIDA

C/Orient, 14
25261 - Vallverd d'Urgell
Telèfon:  679 31 61 98 - 676 64 70 93
greenvalley.vallverd@outlook.com

Horari Docent

De 09:00 a 21:00
Grups a empreses i guarderies matins de 9:30 a 11:30

Asistència

L' assistència als cursos de 2 sessions d'1 hora a la setmana es fan en dies alterns.

L'asistencia als cursos d'1 sessió d'1 hora a la setmana es fan de dilluns a divendres depenen del nivell o edat de l'estudiant.

Els Nostres Cursos

 • Cursos anuals de Setembre a Juny d’1 a 2 hores setmanals.
 • Cursos intensius d'estiu per a joves i adults.
 • Cursos d'anglès útils per als més viatgers.
 • Campaments d'estiu als casals municipals durant el mes de Juliol.
 • Cursos a empreses. Ens desplacem al centre de treball.
 • Cursos a guarderies i a escoles com a activitat extraescolar. Ens desplacem a les instal·lacions dels centres.
 • Cursos de preparació de Cambridge PET, FIRST, CAE, PROFICIENCY

Els Nostres Cursos

English for Minis and English for Little Ones

Curs d'iniciació per nens d' 1 a 4 anys

 • A aquesta edat els nens aprenen anglès tan fàcilment com la seva llengua materna.
 • S'introdueix l'anglès als nens a través de petits grups de treball.
 • Les classes es converteixen en una experiència molt especial gràcies als excitants jocs, cançons i material d'ensenyança.

English for Little Ones

Aquesta és l'edat en la qual el cervell del nen està preparat per absorbir múltiples idiomes a la vegada! Els nens de 1-2 anys aprenen anglès tan fàcilment com la seva llengua materna. Els divertits jocs, cançons i materials específics d'ensenyament fan que les classes siguin una gran experiència plena d'estímuls per als més petits, que absorbeixen els sons i ritmes de la nova llengua amb naturalitat. Amb diàlegs simples, activitats, cançons i boniques imatges convidem als nens a endinsar-se en l'anglès. Aprendran les seves primeres paraules a la vegada que les de l' idioma matern, i seran capaços de comprendre instruccions senzilles. Els grups són reduïts perquè la immersió en l' idioma anglès sigui còmoda i tranquil·la. Els pares assisteixen juntament amb els petits a les classes, d'aquesta manera reforcen i participen en el procés d'aprenentatge (per a nens d'1 any d'edat.

 

English for Children

Cursos d' Iniciació i Avançats per a nens de 5-10 anys.

 • Cada nen serà animat a aprendre en grups petits d'edat i nivell similar.
 • Al principi, els nens aprenen a dir paraules soltes i frases curtes.
 • Més tard, es va introduint la lectura, escriptura i gramàtica.
 • Després de poc temps els nens poden tenir converses senzilles i entendre contes curts.
 • Només durant el primer any, els nens adquireixen un vocabulari d' aproximadament 500 paraules i són capaços de cantar 14 cançons angleses.

Fit for English

Anglés per adolescents

 • En aquestes classes preparem els nostres alumnes perquè tinguin una bona base en l'Ensenyament Secundari. La nostra prioritat és que els nens aprenguin mentre es diverteixen. Això ho vam arribar a aconseguir gràcies al disseny del nostre mètode.
 • S'explica la gramàtica de forma molt clara i després es reforça amb jocs i exercicis. La comunicació oral és un dels nostres principals objectius, que s'aconsegueix gràcies a la preparació dels nostres professors que treballen tant en grup com en classes individuals "one to one".
 • Des del segon cicle de Primària, ja es comença a estudiar gramàtica. El que nosaltres fem és reforçar-la i repassar-la.
 • Quan un alumne no és capaç d'entendre algun punt de gramàtica, és molt difícil que no es quedi estancat. Per això és important seguir el guió de la pròpia classe així com intentar esmenar les llacunes que vagin apareixent i que impedeixen que l'alumne evolucioni favorablement.
 • Aprendre gramàtica pot convertir-se en una cosa divertida, gràcies als materials d'ensenyament que té aquest mètode.
 • El nostre focus d'atenció es basa en la diversió, no en l'estrès ni en la memorització avorrida, sí en l'aprenentatge de gramàtica usant jocs, passatemps i buscant temes excitants.

English for You

Anglès per adults

 • És un concepte d'ensenyament per a adults de qualsevol edat que vulguin començar a aprendre l' idioma o que vulguin ampliar els seus coneixements, sempre sense estrès i amb molta diversió. Mortimer ofereix nivells d'iniciació i avançats, a nivell particular o en el món dels negocis. Per a persones de la tercera edat hi ha programes que s'imparteixen de forma més lenta. Es posa especial atenció en l'expressió oral lliure i en la comprensió de la llengua. Per suposat la gramàtica també és important, però no el més important, perquè el nostre interès és que les classes siguin interessants i divertides, amenitzades amb jocs i exercicis d'expressió oral.
 • Els participants en els nostres cursos reben un material molt atractiu: llibres, jocs i audio-CD de angloparlants. Després d'un curs, es poden haver aconseguit 600 paraules de vocabulari que ens ajudaran a construir les nostres frases.

Fit for Business English 

"Els nostres treballadors saben anglès però no són capaços de parlar-lo"

Aquesta afirmació podria provenir de qualsevol dirigent d'una empresa nacional o internacional. En realitat, el nivell d'anglès parlat a les empreses petites i mitjanes no és satisfactori.

Avui dia el món dels negocis demanda just el contrari. Ara, més que mai, les creixents oportunitats que van unides a la globalització, requereixen bones habilitats amb l'anglès.

El que les empreses estan necessitant avui són els cursos de "Fit for Business" de Mortimer English Club. El més important d'aquest curs rau en la comunicació. A més del fet de proveir als alumnes d'un vocabulari relacionat amb els negocis i comprensible, treballem per reforçar el vocabulari i reimpulsar la Gramàtica. Tenir fluïdesa en l'anglès és avui dia un requisit per tenir èxit en els negocis i unes perspectives professionals en continu creixement.

Com són les nostres classes?
Les classes tenen lloc en grups petits, de 4-10 alumnes i són impartides per professors nadius i / o bilingües especialment preparats per aquest programa. Les classes són variades i estructurades amb jocs, activitats de comunicació i amb molta diversió, tot està programat, en el nostre mètode no cap la improvisació.

Els nostres trobades tenen lloc una o dues vegades a la setmana, en un ambient informal, senzill, com per "prendre el te". Les nostres classes estan basades en un mètode en el qual intervenen els cincs sentits, els nostres alumnes aprenen a través d'experiències.