Alternativ Text

Dobrodošli u Mortimer Srbija

Mortimer English Club je poseban sistem učenja engleskog jezika koji se primenjuje od najmlađeg uzrasta deteta. Pažljivo osmišljena kreativna metodologija rada prilazi svakom uzrastu prilazi na odgovarajući način i učenje jezika čini zabavnim. Kao i sa maternjim jezikom, deca spontano i bez pritiska upijaju informacije koje vremenom postaju trajno stečeno znanje. Na našim kursevima akcenat je na govoru i primeni jezika u svakodnevnom životu.

Škola jezika za decu Cool Kids zvanični je partner Mortimer English Club-a i prva u Srbiji koja radi po ovoj metodologiji. Naši kursevi namenjeni su deci od 2 do 12 godina. Grupe su male i formiraju se u skladu sa uzrastom i znanjem. Cilj nam je da sa svakim detetom imamo individualan pristup. Pozitivan stav i ambijent podstiču kod dece želju za otkrivanjem i novim saznanjima.

Naši kursevi

Ko je Morti?

Zašto Mortimer English Club Srbija?

  • zabavan materijal i učenje kroz igru
  • prijatan ambijent
  • individualan pristup - male grupe
  • metodologija prilagođena uzrastu
  • podsticanje i povezivanje intelektualnih, motoričkih i emocionalnih sposobnosti kod dece

zakažite probni čas! kontakt

Škola stranih jezika za decu COOL KIDS
Ljubomira Stojanovića 39 a, 11000 Beograd

Telefon: 011 27 64303
Mob: 061 276 3522

radno vreme škole

ponedeljak-petak od 16 do 20h

Dragi roditelji, budite u toku!

tea time sa našim predavačima - otvorena vrata

Svake prve srede u mesecu od 18h

Naši kursevi

English for Minis

za decu uzrasta 2-4 godine

U ovom uzrastu deca imaju potencijal da strani jezik nauče kao maternji. Ona upijaju informacije i stvaraju 'baze podataka' koje kasnije osvešćuju. Uslov je da se stvorena osnova obnavlja i razvija a u tome nam pomaže učešće roditelja. Važno je da mališani redovno preslušavaju dobijeni cd, jer na tom nivou uče kroz pesmice, slike i pokrete.

 

English for Children

za decu uzrasta 4-8 godina

Kursevi English for Children podeljeni su u grupe formirane prema uzrastu i predznanju. Na ovim kursevima radi se na tome da se pasivno znanje pretvori u aktivno, da se poveća fond reči i sklapaju jednostavne rečenice. U kasnijim fazama English for Children kursa uvodi se čitanje, pisanje i gramatika. Akcenat je na govoru i primeni jezika, a deca po završetku mogu da ostvare jednostavnu komunikaciju.

 

English for Cool Kids

za decu uzrasta 8-12 godina

Kurs je namenjen deci koja imaju osnovno znanje engleskog jezika. Maštovite priče, igre, pisanje i čitanje čine da deca sa lakoćom i radošću pristupaju učenju engleskog. Uvode se osnovna gramatička pravila, a po završetku kursa dete govori sa sigurnošću, spontano i prirodno. Ovaj kurs lako se kombinuje sa drugim metodologijama rada, kao što su to časovi engleskog u osnovnoj školi.

Ko je Morti?

Novi drugar vašeg deteta - mladi vitez Morti glavni je junak kurseva engleskog jezika Mortimer Kluba. Sa Mortijem, slepim mišem Beti, zmajem Malkomom i čarobnjakom Ujka Godrfrijem, deca doživljavaju uzbudljive avanture. Naši kursevi jezika su živopisni i zabavni zahvaljujući dobro osmišljenom pedagoškom pristupu i materijalu. Negovanje vrednosti kao što su saosećanje, razumevanje i radost otkrivanja čine Mortimer sistem za učenje jezika jedinstvenim i uspešnim.